Ervaar de kracht van Herbalife

Mijn verhaal:
In 1988 woog ik 126 kg en had ik een vetpercentage van 54.1. Ik danste iedere dag, maar dat was niet genoeg. Ik moest iets vinden om mijn gewicht te verlagen. Zo vervolgde ik mijn weg naar de sportschool. Aan mijn ouders vroeg ik of het mogelijk was om een jaarabonnement af te sluiten, zodat ik gemotiveerd blijf om dagelijks naar de sportschool te gaan.

Ik heb het volgehouden, omdat mijn trainster zo enthousiast was dat ik haar trainingen niet wilde missen. Met mijn gewicht gebeurde echter niets en heb ik dat met haar besproken. Zij gaf aan dat ze de oplossing wel voor mij had in de vorm van gezonde voeding. Het product was nieuw op de markt, maar er waren al heel wat succesverhalen. Zo startte ik met de shake van Herbalife. Let wel dit is 30 jaar geleden, Herbalife was nog maar net op de markt. In het eerste jaar verloor ik mijn eerste 30 kg en wist ik mijn vetpercentage te verlagen naar 43%.

In dit jaar ben ik ook gestart met mijn bedrijf ADZ. In 1999 verhuisde ik met mijn bedrijf naar Oostzaan en kwam ik in contact met José de Boer. Zij had een ernstig auto ongeluk gehad en vertelde mij dat ze haar eigen bedrijf is gestart met Herbalife. Toeval bestaat niet zeggen ze weleens. Ik vertelde José dat ik de producten nog steeds gebruik. José vertelde mij dat er zoveel meer producten zijn die ondersteunen bij gewichtsvermindering. De jaren die volgde is het mij gelukt om met Herbalife en een gezondere lifestyle mijn gewicht met 57 kg te reduceren en het vetpercentage met 34%.

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen bij hun weg naar een betere versie van zichzelf. Of dit nu gewichtsverlies is of gewichtsvermindering, spiermassa opbouw, gezonder leven, er is zoveel mogelijk. 

Behoefte aan een uitgebalanceerd plan?