Personal Training

Naast een uitgebalanceerd plan kun je ook aan Personal training doen. Dat is een training die helemaal op jouw mogelijkheden gericht is en waarbij je ook zelf je wensen kunt inbrengen. Personal training kun je volgen, gewoon omdat je het fijn vindt om je oefeningen te doen terwijl een professioneel instructeur met je meekijkt naar je uitvoering. En je stimuleert om meer uit jezelf te halen. Of juist om het wat rustiger aan te doen met het oog op blessurerisico’s. Hoe soepel, sterk of fit je ook van jezelf bent, uiteindelijk ontkomt niemand aan lichamelijke ongemakken.

Veel beroepen vragen om routinematige handelingen, die slecht kunnen uitpakken voor je lichaam, met name het bewegingsapparaat.
De personal trainer bespreekt dit met je, kijkt naar de mogelijkheden tot verbetering en ondersteunt en adviseert je in het bepalen en behalen van jouw doelstellingen.

De personal training wordt door veel van onze sporters ervaren als de meest effectieve en verantwoorde methode om hun lichaam (en geest) in optimale conditie te houden. Persoonlijke begeleiding in een goede sfeer en een veilige omgeving heeft al meerdere malen bewezen ook heel effectief te zijn bij gewichtsreductie.

Bij de personal trainer vind je die sfeer en veilige omgeving. Via regelmatige meting van de waarden van je spier- en vetweefsel meten we de ontwikkelingen en stellen we telkens nieuwe, haalbare traingingsplannen op. En als je dat wilt ondersteund met deskundige voedingsadviezen.